Udgivet i Juleguirlande.dk's Livsstils & Bolig-Artikler

Børnejulekalendere til drenge og piger - her er 10 gode forslag til årets julekalendere

Af Juleguirlande.dk

Der findes intet, som den glæde man ser i sit barns øjne, når det hver dag i december måned, får lov til at vågne op til forventningen om en spændende ny pakke eller låge i sin julekalender. Find Inspiration til årets børnejulekalendre her. Du kan nemt finde den perfekte julekalender uanset om, du leder efter noget til piger, drenge eller noget, der kan gå til begge køn.

Julekalendere til drenge

Mange drenge har nærmest instinktivt en trang til at have fingrene i gang med ting, hvilket som regel ikke er noget der stopper, selv når de bliver voksne. Hjælp din søn til at vokse op og blive en ægte handy man ved hjælp af John Deere julekalenderen. Med denne får man hver dag en lille del af en traktor, som man til sidst kan samle og lege med.

Det er en oplagt beskæftigelse til juleaftensdag, mens julemaden skal kokkereres. Er det mere at foretrække flere mindre stykker legetøj, så prøv en Hot Wheels julekalender, som indeholder 8 Hot Wheels biler, som barnet også kan have glæde af i løbet af december, mens det spændt venter på de store gaver, som kommer til at ligge under juletræet den 24. december. Hvis din dreng dog ikke er så meget til biler og bygning, så frygt ej.

Der er nemlig masser af andre muligheder. Dinorex Dinosaur julekalenderen er vældig populær i øjeblikket, så det er en klar anbefaling, hvis din dreng er vild med de store farlige bæster.

Julekalendere til piger

Hvis din datter er lige så glad for frostfilmene som så mange andre, må du ikke gå glip af Frost 2 julekalenderen. Det vil være en gave i sig selv for din pige at se billedet af Elsa og Anna på forsiden af kalenderen og hun vil sikkert være ved at gå til af spænding for hvilke overraskelser, der mon gemmer sig inde bag ved lågene.

Måske er dit barn yngre og har ikke set Frost endnu. I dette tilfælde er et forslag at gå den helt traditionelle vej og købe en dukkekalender. Baby Born julekalenderen er en sikker vinder, for hvem elsker ikke de skønne babydukker. En anden mulighed, som også er meget udbredt er Barbie Fairytale julekalenderen.

Det er en farverig kalender fyldt med fantastiske overraskelser bag hver låge. Barbie universet har efterhånden eksisteret i mange år, men det er der bestemt også en grund til, så du kan næsten ikke gå fejl i byen med denne julekalender. Dit barn vil få meget glæde ud af det glimtende, farvestrålende barbielegetøj.

Julekalendere der smager

Hvis man foretrækker at selve legetøjspakkerne ligger under træet juleaften, kan en mulighed også være at købe en julekalender der indeholder nogle godter til ganen. Hvem i deres rette sind kan sige nej til søde sager? Det er en sikker vej ind til et barns hjerte og det bedste af det hele er, at denne type kalender kan nydes af både piger og drenge.

Især karameljulekalendere plejer at være et hit hos børnene og de findes dermed fra mange forskellige leverandører. Hvis dit barn er mere til chokolade, så kan du score nogle point ved at anskaffe chokoladekalenderen fra Summerbird. Også Bülow Lakrids har lavet en julekalder, hvis dit barn er et af de heldige, som har lært at spise det. Der er sågar mulighed får at købe en popcornjulekalender.

Denne findes også i en veganskudgave. Der er altså noget til enhver smag, som kan tilføje til den hyggelige julestemning, når december for alvor sætter ind. Uanset om det skal være legetøj eller slik, så glæd dit barn med en julekalender, da det med garanti giver tifold tilbage i form af smil og krammere.

Find det du mangler på juleguirlande.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 99 produkter fra mere end 17 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 143 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-24 09:07:06.

99
Produkter
17
Forhandlere
143
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.