Skal du forkæle dig selv eller en du holder af med en julekalender i år? Her er 7 forslag der med garanti ikke vil skuffe

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at det er tid til at finde den perfekte julekalender til dig selv eller en du holder af. At tælle ned til juleaften med en julekalender øger forventningens glæde hos både børn og voksne, og det sætter fut i julehumøret på samme tid. Med det store udvalg af forskellige kalendere på markedet, er der en kalender for alle. Her er X forslag til julekalendere, der med garanti ikke vil skuffe:

Søde fristelser i december: Julekalendere med godter

Der findes et væld af julekalendere til den søde tand. De findes f.eks. med chokolade, lakrids, vingummi, skumfiduser, bolsjer eller karameller i alle udformninger fra forskellige producenter, så der er helt sikkert en julekalender, der vil tilfredsstille din søde tand og bringe dig juleglæde. Gør dig klar til at åbne lågerne og nyde de søde fristelser, der venter bagved hver dag i december.

Julemorgener fyldt med overraskelser: Kaffe og te i kalenderen

Vil du gerne skrue ned for de søde lækkerier i julen, kan en julekalender fyldt med diverse kaffesorter eller te-varianter være lige noget for dig. Hvad med en eksotisk kalender fyldt med kaffe fra forskellige dele af verden eller en smuk dekorativ julekalender med forskellige smagsvarianter som f.eks. sort te, urtete og rooibos te? Gør din julemorgen endnu mere magisk med disse smagfulde overraskelser bag hver låge.

Vælg den perfekte julekalender til manden i dit liv

Overrask og glæd manden i dit liv med en julekalender, der passer til hans interesser og ønsker. Vælg mellem vinkalendere, kalendere med værktøj, strømper, modelbiler eller øl, eller f.eks. en whiskykalender til en whiskyentusiast. Du kan nemt finde den ideelle julekalender til ham du holder af. Gør årets juletid ekstra speciel ved at lade ham tælle ned til jul på en helt ny og spændende måde.

Vælg den perfekte julekalender til din kvinde og gør julen ekstra speciel for hende

Din kvinde fortjener forkælelse i julen, og der findes heldigvis en lang række skønne julekalendere, der er skabt specielt til at vække hendes begejstring. Uanset om hun er til skønhedsprodukter, smykker, parfumer eller wellness, kan du vælge en julekalender, der giver hende daglig velvære og luksus i hele december. Giv hende en julemåned fyldt med skønhed og velvære.

Den traditionelle: Sjov og spænding for børn 

Julekalendere til de små gør børnenes december ekstra speciel med julekalendere fyldt med legetøj, slik eller andre små overraskelser, der får deres øjne til at lyse op hver dag. Lad dem tælle ned til juleaften med smil på læberne.

Skab dejlige stunder sammen med romantiske eller erotiske julekalendere for par

Del juleglæden med din partner med en julekalender, der er skabt til at forstærke jeres kærlighed og skabe uforglemmelige øjeblikke i julemåneden. Skab en dybere forbindelse med spil, meditation og øvelser. 

Hvis I ønsker at krydre julemåneden endnu mere, så kan en erotiske julekalender være det perfekte valg. Disse kalendere indeholder spændende overraskelser som diverse frækt legetøj, glidecremer og meget mere. En sjov og eventyrlysten måde at skabe ekstra intimitet i den kolde juletid, og evt. udforske nye aspekter af jeres forhold.

Alverdens julekalendere: Noget for enhver smag i december

Uanset om du er barn eller voksen, om du køber en julekalender til dig selv eller til deling, er der en julekalender, der venter på at gøre din eller jeres december ekstra speciel. Her er et udvalg, der kan bruges til alle:

▪        Personlig julekalender med billeder - Skab din egen personlige julekalender med dine yndlingsbilleder bag hver låge. 

▪        Julekalender med diverse delikatesser - En luksus julekalender der indeholder lækre julegodter, marmelader, kager, fudge, ostekiks og meget mere. 

▪        Trænings julekalender til sofakartofler - Hold dig aktiv i julemåneden med et udvalg af kalendere til træning. Dette giver dig dine daglige træningsøvelser og holder dig i form gennem en måned, der ellers ofte sætter lidt ekstra på sidebenene.

▪        Julekalendere med frø - Sådan en kalender er perfekt til haveentusiaster og kan indeholde spiselige, farvestrålende og usædvanlige plantefrø. Med sådan en kalender forlænger du forventningens glæde helt ind i foråret og sommeren, hvor de små frø bliver til spirer og til planter, man kan glæde sig over og evt. nyde i sin mad eller som blomster i vaser.

Uanset hvem du ønsker at glæde i juletiden, er der en julekalender, der passer til deres smag og interesser. Gør årets jul endnu mere mindeværdig med en personlig julekalender.

Du kan blive inspireret og finde din næste julekalender her. Glædelig jul.

Menu
Top